Bejelentésbalazs bemutatja az autókat

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
autók

küldjetek minéltöbb autós képeket bár mijen képet. csak autó!!!!!!!!!!!!!

tovább >>Szavazás

Sokan letették az autót

2011. március 12. 05:09

Az egyébként hosszú kígyozó sorokban várakozó autók és dugók helyett mostanság zavartalanul lehet közlekedni a fővárosban.
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Az üzemanyag drágulása miatt érzékelhetően visszaesett a budapesti autóforgalom, ám a gyorsforgalmi utakon még nem érzékelhető a látványos változás.

A Fővinform szakembereinek becslése szerint 10-15 százalékkal csökkent a forgalom a fővárosban az év eleje óta. A csomópontokat, kereszteződéseket figyelő kamerák képei alapján a szakemberek úgy látják, hogy a budapesti utakat a megszokottnál kevesebb személygépkocsival használják.

A máskor túlterhelt belvárosi utakon a nap legnagyobb részében éppen úgy zavartalanul lehet autózni, mint ahogy a külső kerületekből bevezető utakon is ritkábban alakul ki zsúfoltság - írja szombati számában a Népszabadság.

A forgalomcsökkenés jól tükröződik az üzemanyagok értékesítésének visszaesésében is. Wilde György, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára is azt közölte a lappal, hogy az év elejétől a benzin- és a gázolaj-forgalmazás egyaránt visszaesett.

A februári számok még nem ismertek, de a januári adatok szerint a motorbenzinekből 20,2, míg a dízel-üzemanyagokból 5,4 százalékkal kevesebb fogyott, mint két évvel korábban ugyanebben a hónapban.

Utóbbi csökkenése azért lehet kisebb, mert dízellel inkább a fuvarozók tankolnak, nekik azonban muszáj használniuk a gépkocsijukat

itt autórol lesz szó
tegnap lattam egy ferrarit fekete volt es nnnagyon szeretem a kocsikat ugy hogy külgyetek autos képeket.

és milyen a ti kocsitok akinek jo a kocsia azt irjatok le.


Persze a germán négykerekűek megbízhatósága is legendás. Elvégre 125 esztendeje éppen Berlinben szabadalmaztatták az automobilt, s nem a Föld másik csücskében. A németeknek a vérükben van az autó imádata: egy mondás szerint az átlag polgárnak azt jelenti a sluszkulcs az NSZK-ban, mint a szabad fegyverviselés az amerikaiaknak.

A céges járgányok esetében 86 százalékban hazai márka mellett döntenek a vásárlók. A legtöbbször Volkswagen Golfra/Jettára szavaznak: tavaly közel 94 ezer ilyen modellre csaptak le a vállalkozók. De keresettek a Passátok is, valamint a kategóriatárs Audi A4/S4-es. Alig csúszott le a dobogóról a BMW 3-as szériája és a C-osztálybeli Merci. Ez utóbbi csillagos kedvencből tavaly 27,5 ezret vásároltak a német cégek. Opelt és Fordot ritkábban vesznek az NSZK-ban. Az importált típusok közül a Renault Mégane volt a sztár 2010-ben az EU legnagyobb autóbirodalmában.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!